Eurobikerilta reilusti uutuuksia

Isolla osastolla MP 15 –messuille osallistuva Eurobiker esittelee runsaasti uutuuksia. Ensi kauden kuumin kypäräuutuus on Shark Skwal.

– Kypärässä on sisäänrakennetut LED-valot, jotka parantavat näkyvyyttä, kertoo Eurobikerin Shahid Amin.
 
Virta valoihin saadaan sisäänrakennetusta akusta, jonka lataaminen onnistuu USB-johdolla. Akun kesto on 5 tuntia jatkuvaa palamista tai 8 tuntia vilkkuvalla asetuksella.
 
Sweepin uutuustakeista kiinnostavin on Grand Touring. Takin ominaisuudet ovat laajasti muokattavissa, ja kylmän ja sateisen kelin ajotakki muuttuu lämpövuorin ja kalvon irrottamisella kevyeksi helletakiksi.  Takin vuorissa on mukavuutta parantava selkäosa, joka ehkäisee hikoilua. Ulkotaskuja on yhteensä yhdeksän ja sisäpuolelta löytyy kaksi taskua itse takista ja kaksi sisävuorista.
 
Toinen kiinnostava uutuus on Bomber-henkinen Assault-ajotakki hupulla. Takin ominaisuuksiin kuuluu hyvät tuuletukset ja irrotettava vedenpitävä kalvo. Puuvillahuppu on irrotettavissa ja takin voi yhdistää vetoketjulla housuihin.
 
Messujen yleistä tunnelmaa Amin kuvaa positiiviseksi.

– Meillä on ollut esillä kaikki kauden uutuudet ja kiinnostus on ollut kovaa. Kohti kevättä voi jatkaa todella hyvin mielin, Amin kiittelee.

Uusin numero