Erno Kostamo laajentaa korjaamotoimintaa yhdessä Harrasteosa-ketjun kanssa

Harrasteosan ketjupäällikkö Jari Puustinen (vas) ja 38 Servicen Erno Kostamo.

Harrasteosa-ketju on avannut uuden entistä suuremman Harrasteosa-myymälän Joensuussa. Ketju tarjoaa moottoripyöriin, mopohin ja muihin vapaa-ajan laitteisiin huolto- ja varaosat sekä lisävarusteet. Liikkeen yhteyteen avattiin myös 38 Service huolto, jossa yrittäjänä toimii IRRC-katuratasarjasta tuttu Erno Kostamo.

Osoitteessa Kuurnankatu 13, Joensuu toimivan liikkeen tiloja on remontoitu, uusittu ja laajennettu syksyn ajan. Joulukuussa Harrasteosa-myymälän yhteyteen valmistui tilat 38 Servicen Harrastehuolto-korjaamolle, joka avattiin 2.1.2020. Korjaamoyrittäjänä toimii IRRC Katuratasarjasta tuttu Erno Kostamo. Korjaamo työllistää yrittäjän lisäksi aluksi kahdesta kolmeen henkilöä.

Joensuussa kotipaikkaa pitävä, vuonna 2018 perustettu Harrasteosa-ketju on kasvanut vauhdilla yli 20 toimipisteen merkeistä riippumattomaksi vapaa-ajan laitteiden varaosa- ja huoltoketjuksi. Yrittäjävetoinen ketju tarjoaa kuluttaja- ja korjaamoasiakkaille sekä tee-se-itse -korjaajille huolto- ja varaosat sekä lisävarusteet perämoottoreihin, mönkijöihin, moottorikelkkoihin, moottoripyöriin, mopoautoihin, puutarhakoneisiin ja muihin vapaa-ajan laitteisiin. Yli 20 liikkeen ketjua laajennetaan edelleen ja uusia toimipisteitä avataan jo lähiaikoina.

Virallisia avajaisia uudessa Kuurnankadun toimipisteessä vietetään 17.-18. tammikuuta 2020.

Lue myös Erno Kostamon kommentit Macaon onnettomuuden jälkeen. Se antaa perspektiiviä minkälaista on ollut rakentaa uutta korjaamoa loppuvuoden aikana:

Uusin numero