Ensimmäinen Michelin Harley-Davidson rengas

Ranskalainen Michelin tiedottaa, että he ovat yhdistäneet tietotaitonsa sekä voimavaransa Harley-Davidsonin kanssa. Yhteistyön tuloksena kerrotaan syntyneen historiallinen uusi Michelin Scorcher 31 -moottoripyöränrengas. Michelin Scorcher 31 -rengas on ensiasennusrenkaana vuosimallin 2010 Harley-Davidsonin Dyna Super Glide-, Super Glide Custom-, Street Bob- ja Low Rider-malleissa.

Michelinin mukaan yksinomaan Harley-Davidsoneihin suunnitellun Scorcher 31 -renkaan turvallisuus, hallittavuus sekä kulutuskestävyys ovat huippuluokkaa tarjoten pitkään kestävän ajonautinnon.

Kulutuskestävyys on saavutettu käyttämällä korkealuokkaisia materiaaleja sekä viimeisintä rengastekniikkaa. Tarkka valmistusprosessi takaa tasaisen laadun ja varmistaa renkaan suorituskyvyn säilymisen kuluneenakin.

Syvään uurrettu rengaskuvio ohjaa veden tehokkaasti pois kitka-alueelta ja parantaa turvallisuutta märällä tiellä ajettaessa. Renkaan synteettiset polymeerit parantavat myös pitoa märissä olosuhteissa.
Scorcher -takarenkaan pintakuvion alla olevilla aramid -vöillä saavutetaan erinomainen ajovakaus sekä mukavuus. Michelin Scorcher -renkaiden kyljissä on molempien yhtiöiden logot. Lisäksi renkaan olkaa koristavat Harley-Davidson -logot.

– Harley-Davidson on vuodesta 2007 tarjonnut Michelinin kahta rengastyyppiä jälkiasennusrenkaaksi eräisiin pyöriinsä. On hauskaa, että nyt kaksi näin voimakasta ja suorastaan legendaarista tuotemerkkiä yhdistyvät ekslusiivisesti uuden Scorcher-renkaan kyljissä, iloitsee Michelin Nordicin lehdistöpäällikkö Meri Simula.

Uusin numero