Endurolegenda Salmisen ohjeet Päitsikoululaisille: ”Ensin pitää osata ajaa hiljaa”

Päitsikouluun ilmoittautuneita on tällä hetkellä 28 ja heistä 17 osallistui aloituspäivään.

Ensimmäisen leirin tarkoituksena oli kartoittaa osallistujien lähtötasoa ajamisen osalta. Liikkeelle lähdettiin ajamisen perusteista. Jokainen sai räätälöidysti harjoitustehtäviä oman ajamisen kehittämiseen ja kotiläksyjä ennen seuraavaa leiriä.

– Ensin pitää osata ajaa hiljaa, vasta sitten pystyy ajamaan kovaa, Salminen muistuttaa pyörän käsittelytaidon tärkeyttä.

Seuraava leiri oodottaa vuoroaan 3.-4. tammikuuta Vierumäellä kuusinkertaisen Päijännevoittajan Heikki Timosen tähdittämänä. Kouluttajina toimivat myös Marko Tarkkala ja Tomi Konttinen.

Ajoharjoittelupaikkana on Asikkalan Päitsipätkä, joten nyt saadun lumipeitteen myötä tarjolla on rautainen annos todellista Päitsitreeniä ja -osaamista.

Helmikuun leirillä 7. helmikuuta vierailevana valmentajana toimii vuoden 2014 voittaja Antti Hellsten. Päitsikoulun päätös on 7.-8. maaliskuuta, jolloin viimeiset tärkeät valmistautumisohjeet antaa muun muassa Päitsitaituri Roni Nikander.

* * *
 
Huom! Päitsikoululaisilla on mahdollisuus saada henkilökohtainen harjoitusohjelma ja testauttaa sen laatimista varten tämän hetkinen kuntonsa. Kuntotesti nyt tarjoushintaan 120 euroa (norm. 170 €).
Päitsikouluun ehtii vielä mukaan. Voit osallistua yksittäiseen koulutuspäivään tai kaikkiin jäljellä oleviin leiripäiviin. Juhla-Päitsin uutuus on pariajo, joten osallistu leirille vaikkapa yhdessä tulevan kilpaparisi kanssa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
http://www.paijanne-enduro.fi/paitsikoulu.php
Ilmoittautuminen lomakkeella: eivor.olenius(at)gmail.com

Uusin numero