Enduro: Roni Kytönen paras suomalainen Italian avoimen mestaruussarjan Andoran kisassa

Samuli Puhakainen #93

Roni Kytönen, Samuli Puhakainen ja Hermanni Haljala paransivat jokainen suoritustaan toisena kilpailupäivänä sunnuntaina. 

Ison-Britanian Brad Freeman oli sunnuntain ykkösnimi Italian avoimen enduro mestaruussarjan osakilpailussa Andorassa. Isäntämaan Andrea Verona ajoi toiseksi, ennen Ison-Britanian Steve Holcombea.

Suomalaisista Roni Kytonen paransi menoaan sunnuntaille ja ajoi sijalle 7. Samuli Puhakaisen sunnuntai sujui sijoituksellisesti samoissa merkeissä, päätyen sijalle 25. ” Ajo oli suhteellisen tasaista koko päivän. Pyörää muuteltiin kokeilu mielessä ja joissain paikoissa toimi paremmin, mutta oli myös paikkoja, jossa sitten muutokset eivät tuoneet toivottua muutosta. Nyt fokus harjoitteluun ja itse tiedän, mihin nyt tulee keskittyä.” summasi Puhakainen aloitustaan.

Hermanni Haljala #58

Hermanni Haljala paransi menoaan lauantaista, sijoittuen sunnuntaina 31. ”Vaikka vauhti on vielä kaukana, missä sen itse toivoisin olevan, itselleni muodostui kuva, mitä pyörässä muutetaan ja miten terävyyttä ajamisessa tullaan harjoituksissa hakemaan. Oli oikea ratkaisu saada ajoa kilpailutilanteessa tähän paikkaan.” pohti Haljala omaa viikonloppuaan.

Enduron Italian avoin mestaruussarja, Andora, 2. ajopäivä

Yleiskilpailu:

1) Brad Freeman, GBR, Beta  49.57,37  2) Andrea Verona, ITA, Gas Gas +20,25  3) Steve Holcombe, GBR, Beta +1.00,31…7) Roni Kytönen, FIN, Honda +2.04,72…25) Samuli Puhakainen, FIN, Beta +3.28,35…31) Hermanni Haljala, FIN, Beta +4.16,15

Uusin numero