”En vastaa enää yhteenkään kysymykseen!” – Pedrosan mitta täyttyi Yamaha-uteluihin

Espanjalaismedia on jo ehtinyt hehkuttaa Pedrosan solmineen kohutun Yamaha-sopimuksen. ”Uutisankkaan” on reagoitu voimakkaasti niin Pedrosan kuin Hondankin taholta.

– En vastaa enää yhteenkään tähän aiheeseen liittyvään kysymykseen! Kerroin jo torstaina, että tilanteen osalta mikään ei ole muuttunut sitten Jerezin, jyrähtää Pedrosa.

Pedrosa antoi ymmärtää edellisessä osakilpailussa Jerezissä, että hänen ykkösvaihtoehtonsa on edelleen pitkäaikainen työnantaja Honda. Samaa korostaa myös Hondan tallipäällikkö Livio Suppo, mutta toisaalta Yamahan pääsponsorin Movistarin tiedetään haluavan Pedrosan useamman vuoden tauon jälkeen takaisin riveihinsä.

Yamahalta on vahvistettu, että he ovat tehneet kaksi tarjousta Ducatille siirtyvän Jorge Lorenzon paikan täyttäjän toivossa. Toinen niistä on näillä näkymin sittenkin Suzukilla jatkavan Vinalesin pöydällä. Pedrosalle tehtyä tarjousta ei suoranaisesti myönnetä, mutta vilunki hymy kertoo kaiken kuviosta.

Honda lupaa taistella viimeiseen asti Pedrosasta – siis jos tämä ei ole jo allekirjoittanut Yamaha-diiliä, kuten yleisesti uskotaan.

– Olen todennut jo moneen kertaan, että kuljettajamarkkinoilla päätavoitteemme on säilyttää nykyinen kaksikkomme Marquez (Marc)-Pedrosa. On selviö, että Pedrosalla on muitakin tarjouksia. Se kuuluu pelin henkeen. Tietääkseni hän on torjunut tähän mennessä ainakin KTM:n tarjouksen, Suppo pyörittelee.

Rossin mukaan hänellä on aivan sama, kuka uudeksi tallikaveriksi tulee. Tosin Rossikin, 37, vinkkaa ainakin epäsuorasti Pedrosan, 30, puoleen.

– En näe mitään estettä sille, että tiimissä ajaa kaksi kokenutta kuljettajaa, päinvastoin.

Uusin numero