Elämyksiä ja vauhdin hurmaa

Tänä vuonna Pohjois-Euroopan suurin sisäkoeajorata tarjoaa entistä enemmän elämyksiä ja vauhdin hurmaa valaistulla radalla hämärässä hallissa. MP-messuilla ovat mukana kaikki suurimmat moottoripyörämerkit.
 
MP-messuille osallistuvat Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa, Victory, Zero ja Yamaha. Messuilla esitellään satoja uusia moottoripyöriä, skoottereita ja mopoja. Lähes kaikki merkit ovat myös koeajossa messuilla. MP-messuilta löytyvät myös moottoripyörävarusteet ja -tarvikkeet sekä käytettyjen ajovarusteiden Kamapörssi. Petrol Circus Custom Bike Show esittelee rakennettujen moottoripyörien kaunottaret.
 
Uusi varausjärjestelmä – sujuvat koeajot

Rekisteröityminen koeajajaksi on alkanut ja moottoripyöriä voi varata koeajettavaksi ennakkoon 30.1. alkaen tapahtuman verkkosivuilla. Ennakkoon voi varata moottoripyöriä messujen kahdeksi ensimmäiseksi tunniksi. Suurin osa koeajovarauksista tehdään kuitenkin paikanpäällä Messukeskuksessa erillisessä koeajojen varauspisteessä. Varaus sujuu nopeasti, kun on ensin rekisteröitynyt koeajaksi ja saanut oman koeajajanumeron – se tarvitaan varaukseen. Koeajossa on yli 40 uutta moottoripyörää. Koeajettavat moottoripyörät, rekisteröitymis- ja varauslinkit sekä tarkemmat ohjeet löytyvät: mp.messukeskus.com

Missejä, kisoja ja rokkia

MP-messut tarjoaa paljon viihteellistä ohjelmaa. Stunt Freaks Teamin huikeat showt perjantaina 3.2. klo 19 ja lauantaina 4.2. klo 17.  Miss MP 17 esittelyt ja muotinäytös lauantaina 4.2. klo 13.20 ja Miss MP 17 kruunaus ja muotinäytös klo 16.00. Petrol Circus Custom Bike Show’n palkinnot jaetaan lauantaina 4.2. klo 17.10. Kisaamassa on ollut noin 100 rakennettua moottoripyörää. Perjantain 3.2. live-bändinä klo 18.30 on Disappointment#1 ja lauantaina 4.2. klo 15 Hurriganes. MP-messuilla kisataan MiniSuperMoto-kisoissa lauantaina 4.2. klo 14.30. Tie vie -alueella kuullaan tarinoita moottoripyörämatkailusta ja suomalaisen moottoripyöräilyn historia on esillä Moottoripyörämuseon rakentamassa näyttelyssä.

Uusin numero