Eero Remes: ”Hyvillä fiiliksillä seuraavaan MM-osakilpailuun”

Enduron MM-kauden kahdeksasta osakilpailuviikonlopusta on yksi takana; suuri suomalainen seikkailu eli Päijänteen Ympäriajo, joka meni suomalaisittain odotetulla tavalla. Aleksi Jukola pitää kauden avauksen jälkeen nimissään sekä E3- että EnduroGP-luokkaa ja kaksinkertainen maailmanmestari Eero Remes E2-luokkaa. Ainoastaan E1-luokan tuloslistan ykkösenä on ei-suomalainen kuljettaja, britti Jamie McCanney.

Viime vuonna MM-pronssia kahden kullan jälkeen kuitannut Eero Remes suhtautuu perinteiseen tapaansa varsin realistisesti tämänkin vuoden kilpakauteen. Hän ei juuri käytä aikaa tulevien osakilpailuiden pohdintaan, mutta tiedostaa toki, että asetelmat Suomen osakilpailun jälkeen ovat hyvät.

”Päitsi meni ihan kohtalaisesti ajollisesti, kun olin yleiskilpailun toinen. Tavoitteena oli voitto, mutta ajoin lauantain huonosti. Sunnuntai kulki ihan hyvin ja huolto ja haalarihuolto pelasivat hienosti”, mies kiteyttää kauden avausta.

Suomalainen on nyt suunnannut lumen keskeltä valmistautumaan seuraavaan, Espanjan osakilpailuun, joka ajetaan 27.-29. toukokuuta Santiago de Compostelassa.

”Olen nyt Espanjassa treenaamassa ja ajan myös Italian sarjan kisan reilun viikon päästä. Hyvillä fiiliksillä mennään seuraavaan MM-osakilpailuun.”

Kahdeksan osakilpailuviikonloppua käsittävä enduron MM-sarja saadaan päätökseen Saksassa lokakuussa.
 

Uusin numero