Eemeli Lahti ajoi Supersportin MM-lähdössä hienosti yhdeksänneksi – Cortese toinen

Brnon Supersport-luokan aika-ajossa Eemeli Lahti (Suzuki) ajoi tämän kauden parhaan tuloksensa saaden Brnon MM-lähtöön ruudun 14. Paalupaikalle kolmannen kerran tällä kaudella ajoi Kallio Racingin Sandro Cortese Yamahallaan.

Voitosta taistelivat koko kisan ajan Cortese ja Ranskan Jules Cluzel. Molemmat ajavat Yamahalla. Ruutulipulla Cluzel oli Cortesea edellä 0,148 sekuntia. Italian Raffaele de Rosa (MV Agusta) oli kolmas jääden voittajasta reilut 3,3 sekuntia.

Lahti nousi räväkästi muutaman pykälän jo ensimmäisellä kierroksella. Maalissa Eemeli oli yhdeksäs häviten voittajalle reilut 30 sekuntia.

MM-taulukossa Cortesella on kahden pisteen johto Cluzeliin. Lahti on MM-pisteissä sijalla 17.