Dunlop satsaa rengastesteihin katuratakisoja varten

Testaajina kahtena päivänä olivat Honda Racing ja Padgett Racing. Testien jälkeen Dunlop viimeistelee rengasvalikoimansa, joita on tarjolla kuljettajille.

Ensimmäisen kerran Dunlopin rengasrekat ovat North West 200 –kilpailun varikolla 13.-19. toukokuuta. Mansaaren TT:n harjoitusviikko alkaa viikkoa myöhemmin 26. toukokuuta ja TT:n kisaviikon aloitus on 2. kesäkuuta.

Kuljettajina testissä vaihtelevissa sääolosuhteissa olivat kokeneet katurata-ajajat Lee Johnston (Honda Racing) ja Conor Cummins (Pargett Racing). Testiajajat kiersivät Castle Comben kolmen kilometrin pituista rataa yli 300 kierrosta. Radan luonne vastaa pitkälti Mansaaren TT-rataa.

”Vuoden 2018 katuratatestissä kokeilimme renkaiden eri koostumus- ja konstruktioyhdistelmiä pohjautuen aiempiin tiimien ja kuljettajien palautteisiin. Ajajapalaute on äärimmäisen tärkeänä osana päätöksenteossamme. Nyt olemme valinneet rengasvalikoiman North West 200 ja Mansaaren TT:hen”,  kertoo Pat Walsh, Dunlop Motorcycle –osaston johtaja.

Dunlop Europe on tekninen yhteistyökumppani Endurancen MM-sarjassa Suzuki Endurance Race Team, Honda Racing ja GMY94 Yamaha –tallien kanssa. Lisäksi Dunlop on MotoGP-sarjan rengastoimittaja Moto2 ja Moto3 –luokissa. Mansaaren TT on yli sata vuotisen historiansa aikana eniten voitettu Dunlopin renkailla. Offroad-lajeissa kuljettajien rengasvalinta on hyvin usein Dunlop.
 

Uusin numero