Ducatin testikuljettaja Pirro korvaa Crutchlowin Argentiinassa

Crutchlow teloi oikean pikkusormensa rajun kaatumisen seurauksensa edellisessä osakilpailussa Austinissa.

Murtunut sormi operoitiin viime viikolla San Diegossa, jolloin leikkauspöydällä korjailtiin myös käsivartta. Crutchlow ja lääkärit olivat siinä vaiheessa varsin toiveikkaita sen osalta, että hän pystyy kilpailemaan Termas de Rio Hondo-radalla.

Toisin siis kuitenkin kävi.

Kivut oikeassa kädessä ovat edelleen siksi kovat, että etujarrun käytöstä olisi kehkeytynyt Argentiinassa liian haastavaa ja tuskallista.

Crutchlow otti Argentiinan sijaan suunnan Englantiin toipuakseen kauden neljänteen MM-osakilpailuun, joka odottaa vuoroaan 4. toukokuuta Jerezin radalla Espanjassa.

– Olen murheellinen pettäessäni tiimini tällä tavalla, sillä odotin innolla kilpailemista Termas de Rio Hondolla, johon kävin tutustumassa viime vuonna kahden päivän ajan.

– Ikävä kyllä kivut varsinkin oikean käden rystysissä ovat kuitenkin yhä kovat. En ole  siinä kunnossa, että pystyisin ajamaan kilpaa ensi viikonvaihteena, toteaa Crutchlow.

Dovizioso on yhä
Austininin huumassa

Crutchlowin vakituinen tiimikaveri, italialainen Andrea Dovizioso on sen sijaan ollut viime aikoina pelkkää hymyä.

Dovizioso palasi pitkästä aikaa podiumille päätymällä Austinissa kolmanneksi.

– Teksasissa saavuttamani tulos oli fantastinen niin minulle kuin tiimillekin. Se tarjoaa aivan mahtavan fiiliksen, kun saavutat tuollaisen miltei mahdottomana pitämäsi sijoituksen, hehkuttaa Dovizioso.

Dovizioso toki korostaa, että Argentiinassa kaikki on taas aloitettava tavallaan alusta. Siellä ei ole enää varaa hekumoida Austinin muistoilla.

– Termas de Rio Hondo on uusi rata käytännössä kaikille. En tiedä, mitä sieltä osaan odottaa, mutta olen aina pitänyt uusista radoista. Olen utealias ja erittäin motivoitunut. Dovizioso kuvailee tuntojaan.
 

Uusin numero