Ducatilta varma vinkki Stonerin villin kortin kisasta – kassat pursuavat Australian GP:ssä

Tässä vaiheessa voidaan pitää jo käytännössä selviönä, että Stoner kilpailee villin kortin kuljettajana ainakin kotiyleisönsä edessä Australiassa ajettavassa MM-osakilpailussa.

Vuoden 2012 jälkeen GP-sarjan hyvästellyt Stoner on itse toppuutellut puheita ensi kauden keikkaluonteisesta kilpailuohjelmastaan. Pääpaino on testeissä ja sillä siisti.

Varma vinkki Stonerin villin kortin kisasta tulee kuitenkin tässä tapauksessa korkeimmalta mahdolliselta taholta, eli Ducatin toimitusjohtaja Claudio Domenicalilta.

– Pari villin kortin kisaa, kenties. En usko että Dorna, kuin sen paremmin Australian GP:n kassanhoitajakaan olisivat loukkaantuneita siitä, jos Casey on mukana kisassa, virnistää Domenicali.

Ducatilla vuonna 2007 maailmanmestaruuden saavuttanut Stoner käynnistää testit ensi viikolla Sepangin radalla Malesiassa. Sama estradi toimii MotoGP-luokan tämän vuoden ensimmäisten virallisten testien näyttämönä 1.-3. helmikuuta.

Varikoilla on jo ehditty virnuilla sillä, että Stoner saattaa olla ruosteet ranteistaan karistettuaan jopa nopeampi, kuin Ducatin tehdastallin kuljettajat Andrea Dovizioso ja Andrea Iannone.

Domenicali ei ole huolissaan tästä, päinvastoin.

– Olen varma, että Casey motivoi kaikkia MotoGP-luokan kuljettajia – ei vain niitä jotka kilpailevat Ducatilla. En silti usko, että Casey palaa enää koskaan ajamaan täyttä MM-sarjaa.

Uusin numero