Ducatilla kriisikokous tänään: ”Ducati on paljon tärkeämpi kuin yhdenkään kuljettajan ego”

Kilpailun jälkeen Dovizioso tosin vähätteli kinastelua sanoen, että Lorenzo ymmärsi hänen sanomisensa väärin.

Ducatin urheilutoimenjohtaja Paolo Ciabatti kertoi Motorsport.comille, että he istuvat tiistaina Milanossa alas molempien kuljettajien kanssa.

”On täysin selvää, että Ducatin etu tulee aina ennen kuljettajien välisiä henkilökohtaisia ongelmia. Olemme tiistaina kaikki mukana Milanon EICMA:ssa ja olemme suunnitelleet puolen tunnin palaveerausta Jorgen ja Andrean kanssa. Haluamme varmistaa, että tällaista ei enää tapahdu”, Ciabatti kertoi.

”Ymmärrän kyllä, että tällaista voi sattua. Joskus kuljettajat hermostuvat kisaviikonlopun aikana etenkin hankalissa oloissa kuten sadekelillä. Silloin he saattavat sanoa jotakin, mitä ei pitäisi.”

Ciabatti ei ole ensi kertaa pappia kyydissä vastaavanlaisessa tilanteessa. Hän joutui menemään väliin, kun tunteet Dovizioson ja silloisen tallikaverin Andrea Iannonen välillä kuohahtivat kaudella 2016 Argentiinassa viimeisen kierroksen rajun taistelun jälkeen.

”Tulee hetkiä, jolloin on vihellettävä tällainen peli poikki. Ducati on paljon tärkeämpi kuin yhdenkään kuljettajan oma ego. Olen varma, että Jorge ja Andrea ovat riittävän fiksuja ymmärtääkseen tämän.”

Uusin numero