Draamaa Itävallan GP:ssä: MM-kärki Marquezin olkapää sijoiltaan hurjassa kaadossa

Lajin ja kuljettajan hurjasta luonteesta kertoo toisaalta paljon se, että sijoiltaan mennyt olkapää vedettiin paikoilleen Hondan varikkoboxissa ja kuninkuusluokan tuplamestari pyrki palaamaan sinnikkäästi takaisin radalle vielä treenin loppuminuuteiksi siinä kuitenkaan onnistumatta.

Marquezin hurja kaatuminen tapahtui Red Bull Ringin kolmannessa mutkassa, jossa hän oli todella lähellä osua tallikaverinsa Dani Pedrosan pyörän takarenkaaseen. Marquez vältti osuman juuri ja juuri, mutta kaatumista hän ei pystynyt enää millään estämään.

Marquez oli hiekoilla pitkään polvillaan pidellen olkapäätään ja siinä vaiheessa pelättiin pahimpaa, eli solisluun murtumaa. Ratahenkilökunta talutti Marquezin useamman miehen tuella hiekoilta, josta hänet siirrettiin ratasairaalan sijaan varikkoboxiin.

Epäilemättä Marquezilla on kuitenkin vielä edessään vierailu ratasairaalassa, mikäli hän mielii olla mukana iltapäivän aika-ajossa.

Marquez sijoittui kaatumisesta huolimatta yhdeksänneksi kolmen harjoituksen yhdistetyllä tuloslistalla, mikä riittää sinällään paikkaan nopeampaan aika-ajoryhmään, eli aika-ajo2:hteen.

Uusin numero