Delta Fun Centerille Ducatin edustus

Delta Fun Center aloittaa Ducatin tuotteiden myynnin heti ja Herttoniemessä, Helsingissä sijaitsevaan myymälään rakennetaan tammikuun aikana Ducati-osasto.

Ducatille pääkaupunkiseutu on ollut haasteellinen alue, ja Hailac on etsinyt sopivaa kumppania vastaamaan Ducatin myynnistä. Hailacilla ollaan tyytyväisiä Delta Fun Centerin kanssa solmitusta sopimuksesta.

– Delta Fun Center on uusi ja mielenkiintoinen konsepti moottoripyöräalalle. Yrityksen henkilökunta koostuu kokeneista moottoripyöräalan ammattilaisista, joten uskomme että Ducatin myynti lähtee kiitettävästi käyntiin heti MP12 näyttelystä alkaen, Oy Hailac Ab:n toimitusjohtaja Jouko Kantola kertoi.

Myös Delta Fun Centerillä ollaan tyytyväisiä. Jo ensimmäisenä vuotenaan he ovat saaneet vakiinnutettua asemansa koko perheen liikkumistarpeet täyttävänä, kaikenkattavana täyden palvelun moottoritalona.

– Laadukas ja eksklusiivinen Ducati sopii mainiosti täydentämään Delta Fun Centerin jo ennestään kattavaa 2-pyöräisten tuotevalikoimaa. Nyt solmitun Ducati- sopimuksen myötä meillä on ilo toivottaa innostunut ja tälle Italian helmelle palavasti omistautunut laaja Ducati-asiakasjoukko asioimaan ajanmukaisessa myymälässämme sekä palvelevassa huollossamme, totesi Delta Fun Centerin Pertti Niinivaara.

Delta Fun Centerin muita tuotteita ovat Aprilia-, Suzuki- ja Kawasaki moottoripyörät, Vespa-skootterit, Aprilia- ja Derbi-mopot, ArcticCat- ja Suzuki-ATV:t, Ligier mopoautot sekä All Right -varustevalikoima.

Ducatin koko mallisto on esillä MP 12 -näyttelyssä.

Uusin numero