Delta Fun Center

Kulkuvälineiden lisäksi Fun Centeristä löytyy korkealaatuinen AllRight
-tarvike- ja ajovarustemaailma. Delta Fun Center tarjoaa myymilleen vapaa-ajan tuotteille myös kattavat huolto- ja korjaamopalvelut.

Delta Fun Center -myymälän toiminnasta vastaa automyynnistä erillinen, alan ammattilaisista koostuva henkilökunta. Vapaa-ajan ajoneuvojen liiketoiminnan käynnistämisestä ja edustusten hankkimisesta on vastannut alalla useissa eri johtotehtävissä kannuksensa hankkinut ja nuoruusvuosina GP-sarjan kilpakuljettajanakin toiminut Pertti Niinivaara. Operatiivisista myynti- ja huoltotoiminnoista vastaavat pitkän kokemuksen Yamaha Centeristä omaava myymäläpäällikkö Kalle Javanainen sekä huolto- ja korjaamoalalta tuttu huoltopäällikkö Jukka Silfver.

"Näimme vapaa-ajan ajoneuvojen suhteen kaupallisen mahdollisuuden ja lisäksi Fun Center tuo liikkeeseemme lisää asiakkaita. Oleellisinta on, että toimintaa pyörittää alan asiantuntijat, jotka tuntevat tuotteet ja markkinat", perustelee Delta Auton johtaja Jyrki Kupila Fun Centerin perustamiseen johtaneita syitä.

Fun Centerin myötä Deltan Herttoniemen liikkeellä on mahdollisuus palvella entistäkin laajempaa asiakaskuntaa ja vastata heidän erilaisiin
liikkumistarpeisiinsa: "Saman katon alta on saatavilla laadukas ja monipuolinen valikoima vaihtoehtoja perheiden vaihtelevia kuljetustarpeita ajatellen", iloitsee liiketoimintayksikön johtaja Niinivaara.

Delta Fun Center avaa ovensa yleisölle avajaisviikonloppuna 5. – 6.3.2011. Delta Fun Center sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Mekaanikonkatu 8, 00880 Helsinki.

Delta Auto myy ja huoltaa Kia-, Mitsubishi- ja Mazda-autoja paikkakuntakohtaisesti lähes 30 toimipisteessään. Lisäksi Delta tarjoaa huoltopalveluja Fiat-, Alfa Romeo, Lancia- ja Lada-autoille sekä useilla paikkakunnilla myös Chevrolet-, Opel- ja Saab-autoille. Delta Motor Group Oy toimii Kia-, Mitsubishi- ja Lada-autojen maahantuojana.

Uusin numero