Dani Pedrosa lopettaa MotoGP-uransa

13. kauttaan kuninkuusluokassa ajava 32-vuotias espanjalainen ilmoitti päätöksestään tänään. Pedrosa kiitti MotoGP:n promoottoria ja Dornaa, Hondaa, sponsoreita, ja fanejaan, jotka ovat tukeneet häntä 18 vuoden ajan.

Pedrosa voitti kolme mestaruutta 250-kuutioisissa, mutta Moto GP:ssä mestaruutta ei ole tullut. Kakkossijoja on kolme, samoin kolmossijoja. Viime vuonna hän oli MM-sarjan neljäs.  

”En ole enää mukana ensi vuonna MM-sarjassa. Lopetan MotoGP-urani tähän kauteen. Tämä ei ollut helppo päätös, koska rakastan tätä lajia, mutta olen miettinyt asiaa jo pitkään. Minulla on kuitenkin tunne, etten enää elä kilpailemisen maailmassa niin vahvasti kuin ennen. Minulla tulee olemaan nyt eri prioriteetit elämässäni”, Pedrosa kertoi.

“Haluan sanoa, miten onnekas olen ollut. On ollut upeaa kilpailla näin hienossa tiimissä ja fanieni edessä. Lapsena unelmoin aina, että minusta tulisi kilpakuljettaja, vaikka en siihen silloin uskonutkaan. Olen saavuttanut paljon enemmän kuin koskaan uskoin. Kiitän tiimiäni, fanejani ja sponsoreita, tämä on ollut hieno jakso elämässäni”, Pedrosa sanoi.
 

Uusin numero