Crutchlow laukkaa mustana hevosena MotoGP-luokkaan

Ainakin Hondan CWM LCR-tiimin italialaisella tiimipäälliköllä Lucio Cecchinellolla on vahva usko siihen.

– Jotkut saattavat kyseenalaistaa Cal’in hankkimisen tiimiimme viime kauden jälkeen, joka ei ollut häneltä kovinkaan hyvä. Mutta en ole huolissani. Uskon, että kuljettaja ei menetä lahjakuuttaan ja taitoaan ajamiseen, Cecchinello viittaa Crutchlowin, 29, viime kauteen.

Crutchlow haastoi kärkeä kovaa kyytiä vielä vuonna 2013 Yamahan satelliittitiimin pyörällä päätyen MM-pisteissä viidenneksi. Palavakatseinen ja tunnetusti suorasanainen britti joutui tyytymään Ducatilla viime kauden sarjassa vaatimattomasti sijaan 13.

Cecchinello korostaa, että Crutchlowin motivaatio oli viime kaudella kovalla koetuksella.

– Yamahalla ajaessaan hän kuitenkin taisteli podiumsijoituksista ja ohitti kärkikuljettajia ajoittain uskomattoman hienosti. En näe, etteikö hän voisi tehdä sitä jälleen ensi kaudella.

Crutchlowin tiimikaverina ajaaa MotoGP-luokan australialainen kohutulokas, huomenna 20 vuotta täyttävä Jack Miller. Suomessa talvella harjoitellut Miller käskyttää Hondan tuotantomallia.

Millerilla on kolmen vuoden sopimus suoraan HRC:n kanssa, joten tuleva kausi on tarkoitus ottaa maltilla ja ensisijaiseti oppimisen kannalta.

Uusin numero