Crossitimantti Herlings tuikkii myös ensi vuonna MX2-luokassa

Herlings on vahvistanut asian Twitter-tilillään, jossa nuorukainen tuo julki myös toisen merkittävän uutisen: hän ajaa Yhdysvaltojen AMA-sarjan kisan Unadillan radalla 9. elokuuta.

Herlingsin ei tarvinnut tosin ilmoittaa sitä, millä pyörämerkillä ura jatkuu. Hän näet solmi viime kesäkuussa kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen KTM:n tehdastiimin kanssa.

Tallikaverin ja MXGP-luokan italialaisen johtotähden Tony Cairolin sopimuksesta löytyy vielä yksi vuosi enemmän. Cairoli tutustui lauantaina vuorostaan ratamoottoripyöräilyn kiehtovaan maailmaan Hollannin TT:n merkeissä Assenissa.

Kolmas kulta putkeen
kovaa kyytiä tuloillaan

Herlingsillä on plakkarissaan kaksi peräkkäistä MX2-luokan maailmanmestaruutta ja se kolmas kovaa kyytiä tuloillaan. Herlings johtaa sarjaa 11 osakilpailun jälkeen muhkealla 105 pisteen erolla.

Herlings on vienyt maksimipistein nimiinsä seitsemän GP-voittoa putkeen. Niistä viimeisin heltisi viikko sitten Saksan osakilpailussa Teutschenthalissa, jossa hän hääri täysin ylivoimaisena.

Teutschenthal merkitsi Herlingsille jo uran 41. GP-voittoa. Kova saavutus siinäkin mielessä, että se neitseellinen irtosi kaudella 2010 kotiyleisön edessä Valkenswaardissa.

Herlings hakee GP-voitto numero 42:ää ensi viikonvaihteena Ruotsin Uddevallasta. Viikko sen jälkeen on vuorossa Hyvinkää, jossa Herlingsin kolmas peräkkäinen titteli alkaa saada tällä tahdilla sinettinsä.

Suomen ja Hyvinkään jälkeen MM-sarjassa ajetaan vielä neljä osakilpailua, jotka sijoittuvat Tshekkiin, Belgiaan, Brasiliaan ja Meksikoon.

Uusin numero