Cortese toiseen riviin Doningtonin aika-ajoissa

Ison-Britannian Grand Prix:n perjantain harjoitus muuttui märän kelin harjoitukseksi jo muutaman minuutin jälkeen, mutta sää Donington Parkin rata-alueella oli talleille suotuisa kun lauantain harjoitukset pyörähtivät käyntiin. Niin aamun vapaa harjoitus kuin iltapäivän aika-ajokin saatiin ajaa aurinkoisessa ja kuivassa säässä. Hyvää vauhtia pitäneen Ajo Interwettenin Derbi-kaksikon ajat paranivat läpi aika-ajon Cortesen lunastaessa paikan toisesta rivistä lähtöruudusta 8 ja Aegerterin ajaessa lähtöruutuun 18 oikeuttavan ajan. Paalupaikalta sunnuntain kilpailuun lähtee Bradley Smith.

Donington Parkin osakilpailun aikataulu poikkea normaalista: 125-kuutioisten luokan startti on sunnuntaina klo 14:30 suomenaikaa.

Sandro Cortese: ”Lähtöruutu voisi tietysti olla hieman parempikin, mutta löysin aika-ajoissa hyvän rytmin ja olemme löytäneet pyörään hyvät säädöt, joten olen kyllä luottavainen kilpailun suhteen.”

Tallipäällikkö Aki Ajo: ”Olemme luonnollisesti tyytyväisiä siihen että saimme tänään aja koko päivän kuivalla, vaikka eilinen sadekelin harjoitukseksi muuttunut harjoitus olikin omalla tavallaan hyödyllinen. Löysimme hyvät säädöt pyöriin tänään, joten tällä hetkellä tuntuu että voimme olla varsin luottavaisia sunnuntain kilpailua ajatellen.”

Uusin numero