Casey ja Adriana Stoner saivat tytön

– Äiti ja vauva voivat hyvin, vahvistettiin Stonerin työnantajan Honda taholta.

Mika Kallion KTM-tallikaverina takavuosina 125-kuutioisissa ajanut australialainen Stoner on voittanut kaksi kertaa MotoGP-luokan maailmanmestaruuden. Niistä ensimmäinen heltisi vuonna 2007 Ducatilla ja jälkimmäinen viime kaudella Hondalla.

Stoner, 26, hallitsi kautta 2011 mestarillisesti ajamalla kymmenen osakilpailuvoittoa ja ennätystä sivunneet 12 paalupaikkaa.

Stoner on jatkanut tänä vuonna siitä, mihin hän viime syksynä jäi, eli kärjessä. Stoner oli selkeästi nopein kuljettaja reilut kaksi viikkoa sitten ajetuissa kuninkuusluokan ensimmäisissä testeissä Sepangin radalla Malesiassa. Seuraava testijakso ajoittuu samalle radalle helmi- ja maaliskuun vaihteessa.

Vanhemmat kuljettajat ovat vitsailleet Stonerille, että isäksi tulo hidastaa vauhtia arviolta kymmenyksen verran kierrosta kohden.

Kilpailukaudella Sveitsissä perheensä kanssa asuva sanavalmis Stoner on viitannut hanskalla moisille puheille.

– Minulle sanottiin samaa kun menin naimisiin. Voitin kuitenkin ensimmäisen mestaruuteni juuri niihin aikoihin ja toisen tittelin silloin, kun vaimoni oli raskaana.

Alessanda Stonerilla ja
Rossilla sama syntymäpäivä

Stoner on voittanut viimeisen kuuden kauden aikana eniten MotoGP-luokan osakilpailuja, eli 33 kappaletta.

Kuninkuusluokan seitsenkertainen maailmanmestari Valentino Rossi tulee tässä tilastossa kakkosena 26 ykkössijalla.

Rossi täytti torstaina 33 vuotta. Rossi ja Alessandra Maria Stoner viettävät näin ollen jatkossa synttäreitään samana päivänä.
 

Uusin numero