Cal Crutchlow haluaa ajamaan Yhdysvaltoihin

Vyöllä on ajettuja kausia Brittien Supebike- ja Supesport, sarjoista ja myös molempien luokkien MM-sarjoista. Mestaruuden Crutchlow on voittanut 2006 Hondalla Britannian Supersportissa sekä 2009 Yamahalla MM-Supersportissa. MotoGP:ssä hän on ajanut vuodesta 2011.

Crutchlow jopa johti MM-sarjaa tällä kaudella ennen Argentiinaa, nyt hän on kolmospaikalla. Mies miettii silti jo tulevaisuuttaan. Hän haluaa ajaa vielä Moto Americassa.

”Olen jo sanonut Hondan Yhdysvaltain kavereille, että tehkää tehdaspyörä Superbike-tiimille, haluan tulla ajamaan sillä. Aion asua vielä Yhdysvalloissa ja ajaa siellä kilpaa. Radat siellä ovat kuin kotikulmillani Oulton Parkissa tai Cadwell Parkissa, missä urani aloitin eli pölyisiä, kuoppaisia ja kovia. Rakastan sellaisilla radoilla ajamista”, Crutchlow kertoo.

Jenkkien Superbiken lisäksi etenkin yksi kilpailu kiinnostaa.

”Daytona 200 on kilpailu, jonka olen aina halunnut voittaa. Se ja Moto America ovat haaveeni, olen aina rakastanut juuri sellaisia kilpailuja. Olen voittanut kilpailuja kaikissa sarjoissa, missä olen ajanut urallani ja haluan vielä tehdä sen myös Moto Americassa.”
 

Uusin numero