Bridgestone ensiesittelee viisi uutta premiumluokan rengasta

Uudet tuotteet perustuvat Bridgestonen kehitysohjelmaan, jonka tavoitteena on varmistaa, että motoristeille on aina tarjolla uusimman teknologian mukaiset ratkaisut.

Battlax Racing R11: varmuutta hyökätä kierrosaikojen kimppuun

Bridgestonen kilparengasteknologia ja uudet rakenneratkaisut antavat supersport- ja hypersport-pyörien ajajille lisäpitoa ja paremman tuntuman rataan kierrosaikojen parantamiseksi laajalla käyttöalueella. Mono-Spiral Belt ‑vyörakenne edessä, GP-vyö takana ja kaarrepidon maksimoiva pintakuvio vievät R11:n kuviollisten kilparenkaiden uuteen aikakauteen.

Battlax Sport Touring T31: nyt voit venyttää rajojasi märällä kelillä

Paremman ajovakauden ja käsiteltävyyden lisäksi Bridgestone on kehittänyt T31:een uuden joustavamman eturengaskumiseoksen. Sen ansiosta rengas pureutuu paremmin ajoalustaan märissä olosuhteissa ja antaa kuljettajille lisää varmuutta. Suurempi kosketusalue antaa paremman pidon kaarteissa kaikilla kallistuskulmilla ja parantaa sport touring -pyörien käsiteltävyyttä myös kuivalla ajoalustalla.

Battlax Adventure A41: turvallisia elämyksiä kaikissa olosuhteissa

Bridgestone parantaa Battlax-renkaiden suorituskykyä Adventure-segmentissä: A41 tarjoaa paremman märkäpidon ja käsiteltävyyden märällä ajoalustalla tinkimättä edeltäjänsä A40:n tarjoamasta kilometrituloksesta. Pakettiin kuuluu kolmivyöhykkeinen kumiseosteknologia edessä ja takana sekä kaarrevakautta parantava Cap & Base ‑rakenne. Adventure-pyörillä maantiellä ajavia kiinnostava uutinen on, että Bridgestonen testeissä uudella Battlax A41:llä saatiin 8 % nopeammat kierrosajat märällä testiradalla. Se takaa paremmat suoritusominaisuudet ja paremman turvallisuuden tien päällä.

Battlax Scooter SC2: sporttirengas maksiskootteriisi

Kaupunkiviidakossa sukkuloiviin skoottereihin kehitetyssä uudessa SC2:ssa pääpaino on suorituskyvyssä kuivissa olosuhteissa. Rengas on kehitetty saman teknologian pohjalta kuin Battlax Hypersport S21. Pintakuvio takaa jäykkyyden, tuntuman ajoalustaan ja pito-ominaisuudet. Takarenkaan kolmivyöhykkeinen kumiseos tuo yhteen kaksi ominaisuutta: olka-alueen pito takaa kaarreajo-ominaisuudet ja pintakuvion kulumiskestävä keskiosa maksimoi kilometrituloksen.

Battlax Scooter SC2 Rain: touring-rengas maksiskoottereihin

Bridgestone on soveltanut uuden Battlax Sport-Touring T31:n märkäteknologiaa SC2 Rain ‑skootterirenkaaseen. Märkäominaisuuksia parantaa suurempi kuviopalojen ja -urien suhde, joka tuo tasapainoa suuntavakavuuden ja terävän ohjausvasteen välille. Uudet kumiseokset tarjoavat pitoa kylmillä ja märillä ajoalustoilla.

20170511010131.png?itok=hX_V3Rhp

Uusin numero