BMW tarjoaa uuden mallin seikkailupyörä segmenttiin – Bike selvittää, onko pyörä todella niin hyvä kuin sen annetaan ymmärtää olevan

Edessä on pari päivää Espanjalaisessa maastossa uuden 853-kuutioisen BMW:n kanssa. Segmenttinä on seikkailu ja ainakin illan briiffauksen jälkeen sen tulisi olla paras pyörä tälle kohderyhmälle.

On todella mielenkiintoista päästä ajamaan tuota uutuutta. BMW:n herrat kehuivat tuotetta maasta taivaisiin, mutta heillä siihen lienee syynsä.

20181503005353.jpg?itok=q5EcSWdz

Pyörä vaikuttaa hyvältä, mutta muutamia kysymyksiäkin syntyi. Miksi keula ei ole säädettävä, etupleksi on pieni, onko siihen saatavissa muita tuotteita? Onko eteen siirtynyt tankki tarpeeksi iso. Miten toimivat ajomode offroad pron sähköiset järjestelmät?

Moottorin osalta epäilyksiä ole, nyt kiinnostaa ajettavuus ja kuinka se pärjää vertailussa uuden Triumphin kanssa ja tietenkin Honda Africa Twinin…

Aamua odotamme innolla, sillä sitten mennään eikä meinata. Keli on hiukan huono, mutta sehän tarkoittaa täydellistä testiolosuhdetta kaikille osa-alueille.

Uusin numero