BMW Motorrad esitteli uuden navigaattorin

Laitteen ulkomitat pysyvät samoina, näytön koko on sekin edelleen 5 tuumaa. Uuden polarisaatiofiltterin myötä näyttö on kuitenkin terävämpi ja kirkkaampi etenkin voimakkaassa ja suorassa auringonvalossa.

Sisäinen muisti on kasvanut 8 GB:stä 16:een. Uuden Kiertotie-ominaisuuden ansiosta kuljettaja voi välttää rakennustyömaat ja heikkokuntoiset reitti.

Navigaattorista löytyy myös Vältä pääteitä -asetus. Yhdessä jo olemassa olevan Vältä moottoritiet -asetuksen kanssa se antaa kuljettajalle entistä paremmin valinnanvaraa reittisuunnittelussa.

20172601203914.png?itok=_Fy9WUr4

Round Trip -asetus puolestaan esittää erilaisia persoonallisia reittejä käytettävissä olevan ajan ja mahdollisten reittipisteiden mukaisesti.

Navigaattorissa on myös musiikkisoitin, jolla voi kuunnella musiikkia Bluetooth-yhteyden avulla vaikkapa kännykästä. Jopa action-kamera on mahdollista saada toimintaan navigaattorin avulla.

Navigator VI:tta on mahdollista ohjata erillisellä nelinappisella ohjausyksiköllä tai käsikahvoihin sijoitetulla ohjaimella. Liikenne- ja säätiedot kuuluvat luonnollisesti pakettiin. Hintaan kuuluvat myös kaikki uudet karttasovellukset tulevaisuudessa sekä autoasennuspaketti.

Uusin numero