BMW Delta Bavaria on 53.Imatranajon pääyhteistyökumppani

Perinteikkäällä katuradalla ajettava kilpailu on tällä kertaa viralliselta nimeltään BMW Delta Bavaria 53. Imatranajo International Road Racing Championship.

Imatranajon järjestäjätaho Imatran Moottorikerho ja BMW sekä Delta Bavaria ovat sopineet yhteistyöstä ensi kesän kilpailun osalta. BMW ja Delta Bavaria ovat kilpailun pääyhteistyökumppanit ja tehty sopimus sisältää myös option kahdelle seuraavalle vuodelle.
Imatran moottorikerhon puolesta sopimuksen neuvotellut, useita vuosia Imatranajon markkinoinnista huolehtinut Marko Heija kuvailee tehtyä sopimusta Imatranajoille hyvin merkittäväksi.

Jatkossa Imatran Vuoksen rannan katuradalla kilpailujen aikana rataa kiertävä johtoauto, tai lääkäriä kuljettava auto on merkiltään BMW.

Alkanut vuosi on 53. Imatranajon  järjestäjän Imatran Moottorikerhon juhlavuosi, samoin kuin yhteistyökumppanin BMW.n. IMK täyttää tänä vuonna 80 ja BMW täydet 100. Tästä syystä baijerilaismerkin Suomen maahantuoja kokee yhteistyön Imatranajojen kanssa merkitykselliseksi.

”On hienoa päästä mukaan tähän legendaariseen moottoriurheilutapahtumaan
edustamaan koko BMW- brändiä. BMW on 100- vuotias yritys, jolle
moottoripyörät ovat olleet tärkeässä asemassa alusta asti. Nyt voimme
esitellä suurelle yleisölle koko osaamisen yhdessä Delta Bavarian kanssa.” 
Toteaa Iiro Määttänen BMW Suomen aluemyyntipäällikkö.

Delta Bavarian myyntipäällikkö Jarkko Rautio puolestaan haluaa nähdä edustamansa autot oikeassa elementissään.

”Imatranajo on alueen suurin ja odotetuin kesätapahtuma, joka kerää paljon
niin kotimaista kuin kansainvälistäkin yleisöä. On hienoa saada Delta
Bavarian brändi isosti esille ja nähdä myös tehokkaat BMW-autot katuradalla
johtoauto-ominaisuudessa”, Delta Bavarian aluejohtaja Tero Lehtinen tuntee ylpeyttä siitä, että hänen edustamansa yritys saa olla mukana perinteikkäässä tapahtumassa.

”On mahtavaa toimia pääyhteistyökumppanina tapahtumassa, joka ensimmäistä
kertaa myös kantaa Delta Bavarian nimeä. Imatranajolla on pitkä ja hieno
historia ja on kunnia päästä osaksi sitä.”

Heinäkuun 7-9 ajettava, järjestyksessään 53. Imatranajo on kansainvälisen katuratasarjan IRRC-sarjan (International Road Racing Championship) toinen osakilpailu.

IRRC-sarja käynnistyy toukokuun alussa Hollannin Hengelon perinteisellä kilpailulla. Sarja jatkuu Imatran osakilpailun jälkeen seuraavasti. Heinäkuun lopulla kaasutellaan kilpaa Chimayn perinnerikkaalla radalla Belgiassa, 19-20 pnä elokuuta Schleizissä Saksassa ja viikko siitä Horizessa Tsekinmaalla. Päätösosakilpailu ajetaan sitten Saksan Frohburgissa syyskuussa.
Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna ajettavassa kilpailussa tulee olemaan viisi eri kilpailuluokkaa. IRRC-sarjan pisteistä kamppaillaan kahdessa luokassa Supersport 600 ja Superbike 1000. Samoissa luokissa kilpaillaan myös kansainväliset startit, joten myös suomalaisilla ajajilla on mahdollisuus osallistua Imatranajoihin ilman osallistumista IRRC.n osakilpailuun. Viidentenä luokkana Imatran katuradalla nähdään kansainvälinen Sivuvaunujen kilpailu.
 
 

Uusin numero