Blazusiak solmi KTM:n kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen

KTM:n moottoriurheilutoiminnan johtaja Pit Beirer on luonnollisesti ilahtunut menestyksekkään yhteistyön jatkumisesta puolalaisvirtuoosin kanssa.

– Olemme jo nauttineet kahdeksan mahtavaa vuotta yhteistyöstä Taddyn kanssa ja olen erittäin tyytyväinen, että hän jatkaa KTM Racing-perheen arvostettuna jäsenenä, muotoilee Beirer.

– Taddy on todellinen ammattilainen ja hän omaa tahdon voittaa. Hän on ollut keskeinen hahmo EnduroCrossin osalta USA:ssa ja SuperEndurossa Euroopassa. Odotamme saavamme jakaa hänen kanssaan vastaavaa menestystä myös tulevina kausina, sanoo Beirer.

Blazusiak sinetöi viidennen hallimestaruutensa reilut kaksi viikkoa sitten Ranskan Toursissa. Seuraavat haasteet odottavat vuoroaan ison veden tuolla puolen AMA EnduroCrossin merkeissä. Kausi käynnistyy 2. toukokuuta Las Vegasissa.

– Nykyinen sopimukseni KTM:n kanssa ulottuu tämän vuoden loppuun. Olen todella innoissani ja onnellinen siitä, että sopimus jatkuu edelleen kaksi seuraavaa vuotta. Minulla on mahtava pyörä ja tiimi ja haluan voittaa lisää mestaruuksia, julistaa Blazusiak.
 

Uusin numero