Blackseven Yamaha SH Racing etsii MXC/A kuljettajia kaudelle 2013

Blackseven Yamaha SH Racing -motocrosstalli tarjoaa kuljettajalle taloudellisesti ja valmennuksellisesti mielenkiintoisen paketin. Tallin käyttämät tuotteet ovat aina huippulaatuisia ja takaavat luotettavuutta sekä turvallisuutta kuljettajalle. Talllin valmennusosaaminen on suomalaisen motocrossin huippuluokkaa, johtohahmona toimii Tomi Konttinen.

Ajovalmennuksessa mukana on myös Antti Pyrhönen, jonka rautainen ammattitaito ja kokemus motocrossammattilaisuudesta on tallin kuljettajien käytettävissä. Sami Hyypiän mukanaan tuoma taloudellinen panos ja ennen kaikkea mittaamattoman arvokas kokemus huippu-urheilusta, kruunaavat tallin tarjoaman kokonaisvaltaisen tukipaketin.

Tallin kuljettajien toivotaan olevan ennen kaikkea motocrossia rakastava ja valmis tekemään ahkerasti sekä tunnollisesti töitä menestyksen eteen. Ja tämä tarkoittaa myös motocrossin ulkopuolista elämää. Koulun täytyy sujua motocrossin ohella moitteettomasti. Tallin kuljettajien on oltava reiluja ja rehtejä kilpakumppaneita kohtaan. Käytöstavat varikolla kilpailuissa ja treeneissä on oltava esimerkilliset, sillä Kuljettajat ovat tallin yhteistyökumppaneille tärkeitä markkinointivälineitä. Haluamme tarjota tallin tukijoille urheilullista menestystä ja saavuttaaksemme sen, on kuljettajalla oltava valtavasti voitontahtoa.

Blackseven Yamaha SH Racing järjestää 25.7.2012 klo 16.00-19.00 testitilaisuuden kaikille halukkaille, jotka ajavat MXC/C, MXC/B ja MXC/A -luokissa. Kaudelle 2013 talli ajattaa kuljettajia alustavan suunnitelman mukaan MXC/A luokassa. Testitilaisuudessa ajetaan omilla pyörillä. Ilmoittautuneet jaetaan ryhmiin, jotta jokaista kuljettajaa pystytään seuraamaan intensiivisesti. Kuljettajille tehdään lyhyt suullinen haastattelu.

Testitilaisuudessa ovat paikalla Tomi Konttinen, Antti Pyrhönen, Ludde Söderberg sekä tallin nykyiset kuljettajat ja henkilökunta. Testipaikka on yksityinen motocrossrata, jonka sijainti on noin 40km Helsingistä pohjoiseen. Tarkemmat ajo-ohjeet tilaisuuteen ilmoittautuneille.

Mikäli et pääse testitilaisuuteen, mutta olet silti kiinnostunut tallipaikasta, niin ilmoita itsesi silti mukaan seurattavien joukkoon.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Jani Mahlamäki jani@blackseven.fi tai 040-1546731

Uusin numero