Blackseven SH Racing ensi kauteen Husqvarna-pyörillä

– Meillä oli kolme todella hienoa vuotta Yamahan kanssa. Joka vuosi on katsottu myös muiden pyörämerkkien kiinnostus toimintaamme kohtaan ja nyt kokonaisuus kallistui Husqvarnan puolelle, kertoo tallin toiminnasta vastaava Jani Mahlamäki.  

– Husqvarnan toiminta perustuu vahvasti kilpatoiminnassa mukana olemiseen ja laadukkaita pyöriä löytyy urheilijan jokaiseen kehitysvaiheeseen. Suomessa pärjääminen ei ole kuitenkaan pyörämerkistä kiinni, MXCB:n motocrossliiga voitettiin Yamahalla, MXCA ja MXJ Suomen Cup Kawasakilla, MX2 Suomen Mestaruus KTM:llä ja MX1 Suomen Mestaruus Husqvarnalla. Urheilijan ominaisuudet ratkaisevat lopulta paremmuusjärjestyksen, jatkaa Mahlamäki.

Mahlamäki alleviivaa laadukkuutta ja kokonaisvaltaisuutta.

– Blackseven Oy:n motocrosstallin toiminnan tarkoitus on tukea maahantuomienne tuotteiden markkinointia kilpakuljettajien keskuudessa ja samalla auttaa junioreita mahdollisimman laadukkaalla sekä kokonaisvaltaisella tukipaketilla.  

Blackseven SH Racing -motocrosstalli perustettiin vuonna 2011 tukemaan nuoria lahjakkaita suomalaisia motocrossareita. Tallin yhtenä perustajana on jalkapallolegenda Sami Hyypiä. Kuljettajien fysiikka ja ajovalmennuksesta vastaa Tomi Konttinen. Shoei, Smith ja Leatt ajovarusteet sekä Apico ja Haan Wheels tarvikkeet tallille toimittaa Blackseven Oy.

Uusin numero