Blackseven Husqvarna SH Racing on valmiina motocrosskauteen

– Lähden todella luottavaisena Imatralle. Vauhtini riittää haastamaan MXJ-luokan kärjen ja kuntoni on rautaa. Myös pyörä on saatu hyvin säätöihin. Viime vuonna olin MXJ-luokan Suomen Cupin loppupisteissä 11. ja sitä lähdetään parantamaan reilusti.  Vastaan tulee kovia nimiä kuten Roni Kytönen, Matias Latvala, Juho Kaitanen sekä aina muutama yllätysnimi, kertoo Samuli Jokiniemi, 14.

Mauno Niemisen, 12, odotukset ovat niin ikään korkealla.

– Mielenkiintoinen kausi tulossa, paljon kovia kuljettajia mukana ja ensimmäistä kertaa MXCA-luokassa ajetaan Suomen Mestaruus arvosta. Talvi ja kevät sujuivat suunnitelmien mukaan, vauhtini on parantunut viime vuodesta, joten hyvillä mielin voi lähteä Imatralle.

Tallin toiminnasta vastaava Jani Mahlamäki lähtee kauteen luottavaisin mielin.

– Olen tyytyväinen kuljettajien harjoitusmotivaatioon ja työmäärään. Harjoittelu ja kaiken tekemisen laadukkuus paranee koko ajan. Samuli Jokiniemi ja Mauno Nieminen ovat luokkiensa nuorimpia, joten heidän osaltaan ollaan erittäin hyvin aikataulussa. Toni Koskinen on kärsinyt alkuvuoden ajan loukkaantumisista ja hän ei pysty osallistumaan Imatran osakilpailuun.

– Yhteistyö Husqvarnan kanssa on alkanut hienosti. Juha Salmisen johdolla saatu tuki on ollut erinomaista. Lisäksi aloitimme yhteistyön Lång & Aronen Racing Oy:n kanssa ja heiltä kuljettajamme saavat arvokasta apua jousituksen kanssa. Myös Antti Pyrhönen kanssa MX3-luokan MM-pronssia voittanut mekaanikko Jukka Sjöholm on tallin toiminnassa mukana, voisiko sanoa päämekaanikon roolissa ja tuo oman ammattitaitonsa kuljettajien tueksi. Edessä on mielenkiintoinen kausi ja Imatralla nähdään missä mennään tällä hetkellä, jatkaa Mahlamäki.
 

Uusin numero