Bike World ajoharjoittelupäivä lauantaina 17.6.2017

Paikalla ajettavissa maahantuojan koeajokalusto – ei radalla   Ilmoittautuminen alkaa 10:30 (ryhmäjako ja melumittaukset, Huom! Pakollinen melumittaus, max. 95 db).

Päivän info 11:30
Ajoaika 12:00-18:00
  Ryhmät: 1, HIDAS -ryhmä – ohittaminen sallittu vain pääsuorilla tai järjestäjän erikseen mainitsemilla alueilla. Ensikertalaiset radalla yleensä tai kyseessä olevalla radalla. EAK opastettu ryhmä.

2, KESKI -ryhmä – ohittaminen sallittu suorilla ja järjestäjän erikseen mainitsemilla alueilla. Ohittaminen kaarteissa kielletty. EAK opastettu ryhmä.

3, NOPEA -ryhmä – ei ohitusrajoitteita. Ns. vapaata ajoharjoittelua, jossa ei ole EAK opastusta eikä kyse siten ole eak-opastetusta ryhmästä). Sallittu kilvettömille. Ajajat ajavat radalla omalla vastuullaan.

Järjestäjällä on oikeus siirtää kuskeja ryhmästä toiseen. Ryhmää saa vaihtaa vain järjestäjän luvalla. Osallistujien tulee varmistaa itse vakuutusyhtiöistään vapaaehtoisten kaskovakuutusten voimassaolo. Tutustu myös HRoF ajoharjoittelusääntöihin osoitteessa https://www.hondariders.fi/ajoharjoittelu/

Ratapäivään myynnissä lippuja kaikissa Bike Worldin liikkeissä, arvo 25€

Uusin numero