Bike MP-messuilla

Biken osaston kilpailussa voi voittaa uuden Shoei Neotec 3 -kypärän.

Helsingin Messukeskuksen ovet ovat juuri aukeamassa ja koko viikonlopun kestävä MP 24 -näyttely on valmis alkamaan. Bike on luonnollisesti edustettuna.

MP 24 -näyttely, tuo moottoripyöräkauden perinteinen avaustapahtuma, käynnistyy tänään 2. helmikuuta Helsingin Messukeskuksessa. Vaikka kaikkea muutakin mielenkiintoista messuhalleista löytyy, tärkein osasto on tietysti 6c38, jossa majailee Bike.

Biken osastolla voit tutustua lehden tekijöihin sekä osallistua kilpailuun, josta yksi tietävä ja onnekas voittaa uuden Shoei Neotec 3 -kypärän! Osastolta voi myös hankkia painotuoreen vuoden 2024 moottoripyöräluettelon tarjoushintaan 10 euroa! Luetteloon on listattu 439 Suomessa myytävää moottoripyörämallia teknisine tietoineen ja kuvauksineen.

Bike näkyy myös uudella MP Jonnela -alueella. Nuorten kaksipyöräisten ystävien iloksi MP Jonnelasta löytyvien Bike-julisteiden QR-koodin avulla saa ladattua 125-kuutioisten luettelon online-version ilmaiseksi! Jos et malta hakea QR-koodia MP Jonnelasta, voit ladata 125-luettelon myös tästä.

MP Jonnelassa nuorille on myös jaossa rajallinen määrä Bike-tuotteita.

Lopuksi muistutamme, että tänään, 2. helmikuuta joukkoliikenteen lakon vuoksi kehotamme parkkitilan rajallisuuden vuoksi välttää tulemista omalla autolla, ja jos autolla tulee, se kannattaa ottaa täyteen kavereita!

Nähdään MP 24 -näyttelyssä!

Uusin numero