Bike koeajo uusi BMW S1000RR

Saksalaiset taitavat tekniikan ja tässä heidän superbike-mallissa sitä riittää yllin kyllin. Vaan riittävätkö suomalaiset radat ”Race”-asetukselle? Se nähdään varmasti ensi kesänä, sillä kotimaan RR-sarjaan on ilmoittautunut useampikin kuski tällä saksalaisvalmisteisella pyörällä.

Lue 2.12. ilmestyvästä Bike Luettelosta, millainen tämä ”Kuuma pakkaus on luonnossa.” Ja mitä tapahtuu kun testikuski suomalaisella härkäpäisyydellä päättää ottaa pelistä kaiken irti – neljänkymmenen muun hulluksi tulleen toimittajan joukossa Portimaon erittäin hienolla, mutta teknisesti vaikealla radalla.

Jotta BMW S1000RR koeajo ehti mukaan jo Luettelonumeroon, paikalla oli Bikeltä tuplamiehitys. Sillä seikalla, että molemmat herrat – Tero ja Magnus – ehdottomasti halusivat mennä koeajoon, ei liene asian kanssa mitään tekemistä? Suomessa sekä Ruotsissa näyttää olevan tapana pyytää ”kahden lautasen kattaus” ulkomaanreissuille..! Ja kuten Magnus totesi: Vuoden kuumin sporttiuutuus ja maailman siistein rata. Kovaa työtä, mutta jonkun sekin on tehtävä!

Uusin numero