Bike #10 nyt kaupoissa – paljon testiä, tuotteita ja kilpailutoimintaa!

Uusimmassa Bikessä on taas paljon luettavaa. Luonnollisesti olemme testanneet uusia pyöriä, tehneet parivertailun ja ison testin, mutta myös paljon muuta. On juttua Kallio Racingin menestyksestä, Eero Remeksen maailmanmestaruudesta ja kysymys & vastaus -juttu Marc Marquezista.

Kansijuttuna on BMW R 1250 GS, jonka ensitestissä olimme paikalla. Luonnollisesti nostimme esiin uuden Ducati 1260 Multistrada enduron, kuten myös Vesa Kallion tiimin menestyksen ja Eero Remeksen maailmanmestaruuden. Emme kuitenkaan unohtaneet meidän perusjuttujamme, kuten Icons, teknisen jutun jarruneste ja iso testi sporttourereineen.

Kilpailu ja kovaa ajaminen on Biken juttu. Lehdessä on iso juttu MotoGP-maailmanmestari Marc Marquezista, jossa paljon uutta tarinaa miehestä. Samalla käydään mestaruuden varmistanut kisa läpi.

Simo Kohonen on tehnyt taattua tavaraa Ulsterin katuratakisasta ja onhan meillä racingiä muutenkin.

Tässäkin numerossa on mukana vanha malli ja sen verrokit, sekä tietenkin Tero Kiiran juttusarja muistatko merkin. Iconsissa muistellaan Ducatia.

Tuotetestit kuuluvat Bikeen aina. Testaamme ajokamoja ja kaikkea siihen liittyvää. Nyt testissä muun muassa Rukka-uutuus. Tekniikka kiinnostaa myös ja tällä kertaa esillä jarruneste. Pyörien siirtyessä talviteloille, muistutamme perusteellisesta talvihuollosta.

Kuumimmat uutuudet on aina mukana. Christer kävi ajamassa uuden Bemarin, Stig-Roar Harrikan ja Vesku Ducatin. Mielenkiintoisia uutuuksia, joista yksittäiset koeajot nyt ja varmasti näistä peleistä nähdään vielä yhteistestejäkin.

Uusin numero