Bautista aloitti Sepangin toisen testijakson Marquezin paikalla

Hondan tehdastiimin Marquez hallitsi mestarin elkein kolme viikkoa sitten samalla estradilla ajettuja testejä viimeistelemällä uuden rataennätyksen 1.59,533.

Marquez potee kuitenkin parhaillaan murtunutta pohjeluutaan ja tänään Barcelonan Dexeus-sairaalassa tarkistetaan, onko miehestä ajamaan Bridgestonen rengastestejä ensi viikolla Australian Phillip Islandilla.

– Toisaalta olisihan se hyvä, jos hän pystyisi ajamaan vielä toiset testit ennen MM-kauden alkua. Olen kuitenkin jo nyt täysin luottavainen Marciin, koska näimme hänen olevan nopea välittömästi Sepangin ensimmäisissä testeissä, toteaa Hondan tiimipäällikkö Livio Suppo.

– Marc pystyi valitsemaan Sepangissa uusia osia pyöräänsä, joten emme ole enää keskellä mitään suuria muutoksia. Kuljettajan terveys tulee aina ykkössijalla ja meillä ei ole tällä hetkellä mitään draamaa teknisellä puolella, jatkoi Suppo.

Bautista otti joka tapauksessa ohjat käsiinsä jälkimmäisellä jaksolla Sepangissa, jossa hän oli lunastanut Gresinin tiimin Hondallaan kärkipaikan lukemin 2.01,213, kun avauspäivästä oli puolet takana.

Jo ensimmäisellä testijaksolla Marquezia hätyytellyt Valentino Rossi tuli Yamahalla 0,136 sekunnin päässä. Rossin tiimikaveri Jorge Lorenzo ajoi siinä vaiheessa kolmantena 0,554 sekuntia pohjista.

Moto2-luokan viime vuoden maailmanmestari Pol Espargaro oli noussut Yamahan satelliittitiimin Yamahallaan lupaavasti neljänneksi 0,285 sekuntia Lorenzosta.

Testit jatkuvat 5,5 kilometrin mittaisella Sepangin radalla torstaihin asti.

Täydelliset tulokset ja tulosseuranta:
http://www.motogp.com/en/TestResults/MotoGP+Sepang+Test2+2014
 

Uusin numero