AuLit maastossa

Vallitseva säätila oli syynä siihen, että lopulta vain muutama toimittaja saapui paikalle. Nurmijärven moottorikerhon harjoitusmaastoihin oli merkattu reittejä ja maahantuojat olivat tuoneet kalustoa paikalle runsaasti.
Suurin osa pyöristä palautui kuitenkin puhtaina koeajopäivän jälkeen, sillä vain muutama uskaltautui kokeilemaan moottoripyöräilyn kuraisempaa puolta.
Motskarilehdistä Bike oli paikalla ja Sami Salonen kurvailikin tihkun ja liejun keskellä, tosin ennestään jo tutuiksi tulleilla enduropyörillä.
Ne muutamat liikennetoimittajat jotka kokeilivat enduroa nyt ensi kertaa, vaikuttivat kokeiluun tyytyväisiltä. Yksi moottoripyöräilyn alalaji tuli tällä tavoin tutuksi eikä tutustuminen selvästikään ollut vastenmielinen.
Kurjasta kelistä huolimatta maahantuojat olivat keränneet kalusto paikalle runsaasti ja kattavasti edustamaan oikeastaan koko maastoajon kirjon.
Toivottavasti myös tulevaisuudessa vastaavanlaisia tapahtumia järjestetään ja jos silloin säät suosivat, saapunee tapahtumiin useampikin lajista kiinnostunut moottorialan toimittaja.

Uusin numero