Aprilian Scott Reddingillä hurjat tavoitteet: ”Kuuden parhaan joukkoon”

Redding on ajanut aiemmin Gresini Hondalla (2014), Marc VDS Hondalla (2015) ja viimeksi Pramac Ducatilla (2016-2017).

Viime kaudella Aleix Espargaro ajoi Aprilialla kahdesti kuudenneksi – juuri tämän suorituksen toistaminen on Reddingin tavoite. Hänen paras sijoituksensa viime kaudella Pramacilla oli seitsemäs, jonka hän ajoi kahteen kertaan.

“Haluan nostaa Aprilian kuuden parhaan joukkoon, mihin Aleixkin viime vuonna pystyi. Mielestäni pyörässämme on nyt enemmän potentiaalia. Lisäksi uusi moottori ja muitakin uusia osia on vielä tulossa ennen kauden alkua”, Redding sanoo Crash.netillä.

”Testejäkin on vielä jäljellä. Kun kausi alkaa, pyrin parantamaan pyörää kisa kisalta ja saada siitä niin kilpailukykyisen kuin mahdollista.”

Sepangin avaustesteissä britti oli 23:s, hän jäi tallikaverilleen yhdeksän sijaa ja 0.887 sekuntia.

”Se oli minulle enemmän sellainen shakedown. Laitoimme ensin uuteen pyörään viime vuoden setupin, eikä se toiminut lainkaan minulla. Aleixille ero ei ollut niin suuri, sillä hän tuntee pyörän paremmin. Löysimme testien lopussa ihan hyviä ratkaisuja, joilla jatkamme seuraavissa testeissä. Samalla löysimme sen suunnan, mitä kohti meidän pitää nyt mennä. Olin testeissä joka päivä nopeampi kuin edellisenä ja sain kärkimiehiä kiinni. Minulla on tunne, että pystymme parantamaan vielä todella paljon”, Redding sanoo.
 

Uusin numero