Aprilialta upeita uutuuksia MP 15 -näyttelyssä

Aprilia Tuono V4 1100 RR
 
Tuono vankistaa asemiaan isojen streetfightereiden luokassa uuden aggressiivisemman geometrian, entistäkin aerodynaamisemman muotoilun ja tehokkaamman moottorin myötä. Uutuutena on mahdollisuus oman älypuhelimen ja pyörän telemetriatietojen yhdistämiseen. Esimerkiksi radalle voi asettaa parhaat säädöt vaikka jokaiselle osuudelle erikseen. Saatavilla myös kauden kuumin Factory-malli.
   
 
Aprilia RSV4 RR Race pack
 
Superbike-mestaruuksien jalostaman RSV4:n moottori on viety aivan uudelle tasolle. Entistäkin tehokkaamman ja kevyemmän pyörän alustaa on päivitetty vastaamaan uuden voimanlähteen tuottamaa räjähtävää voimaa pidentämällä takaswingiä. Entuudestaan kattavaan aPRC -järjestelmään on nyt mahdollista vaikuttaa myös älypuhelimella lisävarusteena myytävän Piaggio multimedia platformin avulla. Voit nauhoittaa ja tarkastella ratakierroksen telemetriaa sekä optimoida asetuksia vaikka jokaista kaarretta kohden erikseen. Saatavana myös Factory-malli.   
 
 
Aprilia Caponord Rally 1200
 
Aprilia Caponord 1200, uudistettu versio on kehitetty sorateille ja haastavampiin olosuhteisiin. Rally-versio täyttää kaikki adventureluokan tärkeimmät vaatimukset. Eturengas on kasvanut 19 tuumaiseksi, elektronisesti säädettävän jousituksen ja muiden Travel Pack -ominaisuuksien lisäksi Rally-versio sisältää sumuvalot, moottorin suojaraudat, pohjapanssarin sekä sivulaukut. Uusi leveämpi tuulisuoja on säädettävissä myös ajon aikana. 

Uusin numero