Aprilia-pomo kiistää kohusiirron MotoGP-kauden kynnyksellä

Tällainen, eikä välttämättä suinkaan täysin tuulesta tempaistu ajatus on nostettu tapetille Aprilian sisäisen siirron osalta:  Moto2-luokassa viime kaudella kilpaillut ja tänä vuonna Superbiken puolella onnistuneesti debytoinut espanjalainen Jordi Torres ja italialainen Melandri vaihtaisivat paikkoja.

Melandrille moinen sopisi vallan mainiosti ja tuskinpa Torresiakaan tarvitsisi siihen suuremmin taivutella.

Mutta Albesianon päätä ei niin vain käännetä.

– Yhteistyömme MotoGP-luokassa toimii Alvaron (Bautista) kanssa erittäin hyvin, mutta Marcon osalta tämä on ollut vähän kärsimystä. Emme kuitenkaan ole ajatelleet tuota vaihdosta Marcon ja Jordin välillä. Olen täysin vakuuttunut, että Marcolla on yhä potentiaalia menestykseen MotoGP:ssä.

Tores käynnisti Superbike-uransa neljännellä sijalla ja keskeytyksellä viime sunnuntaina Phillip Islandin radalla Australiassa ajetussa MM-avauksessa.

Melandrin osalta puolestaan MotoGP-luokan kaksi testijaksoa Sepangin radalla Malesiassa ovat kulkeneet sijoituksellisesti surkeasti.

Hän oli ensimmäisissä testeissä kolmanneksi hitain ja jälkimmäisellä jaksolla koko joukon viimeinen. Melandri jäi 5,5 kilometrin mittaisella radalla tiimikaveristaan Bautistasta 2,259 sekuntia.

MotoGP-luokan viimeinen testijajkso ajetaan Qatarin Losailissa 14.-16. maaliskuuta. MM-kausi käynnistyy samalla radalla maaliskuun viimeisenä viikonvaihteena.

Superbike-luokan kauden toinen MM-osakilpailu odottaa vuoroaan 22. maaliskuuta Chang-radalla Thaimaassa.

 

Uusin numero