Antti Pyrhönen tyly vieras Porissa

Pyrhönen meni kärkeen ensimmäisen kierroksen puolivälissä ja jo kolmen kierroksen jälkeen hän johti erää viidellätoista sekunnilla. Mies ei alkanut turhia passailemaan vauhtiaan, vaan ajoi omalla rytmillään erän maaliin asti ja niinpä erässä toiseksi ajanut Orimattilan Niko Koskela joutui taipumaan Pyrhöselle yli 50 sekunnilla.

Pyrhösen kerhokaveri Atte Jousi ahdisteli Koskelaa erän lopussa todella tiukasti ja hävisi hänelle vain vaivaisen kymmenyksen ja oli kolmas.
– Startissa olin nopein, mutta ajauduin ensimmäisessä kurvissa hieman pitkäksi ja pari kaveria siinä taisi olla edellä. Pääsin heistä kuitenkin nopeasti ohitse ja pystyin ajamaan täysin omaa ajoani koko erän. Aika paljon tuota eroa lopulta tuli. Ajo alkaa nyt olla hyvällä mallilla, jutteli Pyrhönen rauhallisena erän tauottua.

Toisessa erässä Pyrhösen kisa loppui ennen kuin se ehti edes alkamaan.
– Ajoin esittelykierrosta kun huomasin, että etukumi on puhki. Laitoimme äkkiä siihen ilmaa, mutta puhki mikä puhki ja jäin suosiolla varikolle. Normaalisti käytän puhkeamatonta solukumia, mutta nyt hieman säästelimme niitä kun on Vantaan MM-kisa tulossa. Ajokunto ja fiilis kuitenkin tuntuu erittäin hyvältä, kertoi Pyrhönen.

Toisen erän voittoon ajoi Niko Koskela ja Atte Jousi oli toinen. Heinolan Riku Rouhiainen nappasi kolmossijan.

Uusin numero