Anna Niemi ja Storm Motor yhteistyöhön

MX kuljettaja Anna Niemi on saanut taustatuekseen kaudelle 2012 Storm Motor Oy:n. Annan edustamia brändeja kaudella 2012 ovat mm. Kenny, Ufo, Spy ja Motorex.

– Tämä sopimus merkitsee minulle todella paljon ja auttaa tulevaan kauteen valmistautumisessa ja harjoittelussa, iloitsi Anna Niemi kuullessaan yhteistyöstä.

Ajotaitojen lisäksi Annan aktiivisuus myös radan ulkopuolella edesauttaa yhteistyötä molempien osapuolten välillä.

– Olemme todella tyytyväisiä Annan aktiivisuuteen edustaa Storm Motoria niin radalla kuin radan ulkopuolellakin. Anna tullaankin näkemään tulevaisuudessa edustamassa Storm Motoria myös muissa maisemissa kuin kilpailutilanteissa. Anna tuo meille tulevaisuutta ajatellen tärkeää naisen näkökulmaa offroad-harrastuksesta. Pelkät kilpailusuorituksen eivät riitä. Sponsoroitavan kuljettajan tuleekin olla idearikas, oma-aloitteinen ja pitää säännöllisesti yhteyttä Sponsoriinsa, tuumaa Storm Motorin sponsoroinnista vastaava Samuli Rönkkönen.

Anna Niemen edesottamuksia voi seurailla kaudella 2012 mm. Motocross MXD-osakilpailuissa, SM Cross Country kilpailuissa ja kansallisissa Cross Country kilpailuissa.

Uusin numero