AllRightilta varusteet täydelliseen retro-lookiin

AllRightin osastolta bongattu aina aurinkoinen Saara Vahalinna esittelee retrohenkisiä ajovarusteita.
 
– Tällä hetkellä retrotrendi on kuumimmillaan. Ihmiset haluavat cafe racereihin ja scramblereihin sopivia ajovarusteita, joita meiltä löytyy täysi kattaus, toteaa Vahalinna.

Kypäräksi Vahalinna nostaa Bell Bullitin.

– Bullitt on retrohenkinen kypärä, johon on saatavilla myös hauskaa kuplavisiiriä. Kuten muutkin Bellin kypärät, tämä on menneiden vuosien ulkonäöstään huolimatta moderni, kuitukuorinen high end –tuote, jonka käyttäjä ei tee kompromisseja turvallisuuden eikä ulkonäön suhteen, Vahalinna kertoo.

Tyyliin sopiva takki löytyy Alpinestarsin valikoimista.

– Huntsman on tyylikäs ja pehmeästä nahasta valmistettu perinteinen cafe racer –rotsi. Olkapäissä ja kyynärpäissä on kevyet CE-hyväksytyt suojat, jotka ovat myös irrotettavissa, Vahalinna kuvailee.
 
Takin alle tai kuumiin keleihin löytyy 4Bikersin Kevlar-vahvistettu flanellipaita.
 
– Tämä näyttää täysin tavalliselta paidalta, mutta sen sisällä on liukumista kestävät Kevlar-paneelit, joten kesäkuumalla ilman rotsia ajaessakaan ei ole täysin suojaton, Vahalinna toteaa.

Tyyliin sopiviksi housuiksi Vahalinna suosittelee sveitsiläisen Rokkerin farkkuja.

– Erona muihin ajofarkkuihin, nämä on vuorattu Schoellerin Dynatec Corduralla, joka paitsi kestää hyvin hankausta ja pitää tuulta, on myös hyvin hengittävää ja vedenpitävää. Näin kuski pysyy kuivana ja sopivassa lämpötilassa kelistä riippumatta. Hauskana lisänä miesten farkkujen mukana saa T-paidan ja naiset saavat paidan lisäksi nahkalaukun, Vahalinna esittelee.
 
Ajovarusteisiin voi tutustua tarkemmin MP 15 Moottoripyöränäyttelyssä AllRightin osastolla.  

Uusin numero