Aleix Espargaro: “Aprilia yllättää vielä monet, uusi moottori on loistava”

Rata ei suosinut Apriliaa ja Espargaro lähti vasta ruudusta 19. Uusi moottori toimi kuitenkin vahvasti, joten Espargaro uskoo Aprilian vielä yllättävän monet tulevissa kilpailuissa.

”Ei kymmenes sija tee minua mitenkään superonnelliseksi. Mutta emme ole koskaan pärjänneet tällä radalla, nyt olimme paljon nopeampia. Oli vaikeaa lähteä niin takaa, kun kaikki ajoivat kovaa ja aggressiivisesti kilpailun alussa.”

”Uusi moottorimme tuntui todella hyvältä, on hienoa päästä ajamaan Euroopan kisoihin. Olen ihan varma, että olemme siellä vieläkin parempia”, Espargaro uskoo.

”Tiimin taso, pyörä ja minä itse olemme paremmassa iskussa kuin kukaan uskoo. Olen täysin varma, että tulemme yllättämään monet seuraavissa kilpailuissa.”

Espargaron mukaan ero viime kauden pyörään on valtava. Silloin hän oli MM-sarjassa 15:s ja ajoi parhaimmillaan kahdesti kuudenneksi.

”Minulla on tästä pyörästä erittäin hyvä tunne. Vaikka se näyttää samalta kuin viime vuonna, se on täydellisen erilainen. Painojakaumaa on muutettu onnistuneella tavalla, etenkin etupää on nyt paljon parempi. Tämä sopii loistavasti ajotyyliini, kun kaikki osuu kohdalleen, olen tällä pyörällä erittäin vahva.”
 

Uusin numero