Aki Ajon tiimin huippukuljettaja palaa radoille

Loukkaantumisen takia kolme kilpailua missannut Red Bull KTM Ajon Moto2-kuljettaja Brad Binder palaa radalle ensi viikonloppuna Mugellon GP:ssä.

Viime vuoden Moto3-maailmanmestarin vasen käsi loukkaantui jälleen Argentiinan GP:ssä ja hän kävi leikkauksessa jo kolmatta kertaa saman ongelman vuoksi.

KTM:n tiedotteen mukaan eteläafrikkalainen Binder ei ole vielä 100-prosenttisessa kunnossa, mutta valmiina taistelemaan. taukoa ehti tulla kahdeksan viikkoa. Ainakin rata sopii Binderille, sillä viime kaudella hän voitti Mugellossa.

– Tuntuu mahtavalta päästä taas ajamaan pitkästä aikaa kilpaa. Nämä ovat olleet todella pitkiä viikkoja, kun on voinut vain katsella kisoja kotona TV:stä. Uskon, että käsi tuli nyt lopullisesti kuntoon tällä kolmannella leikkauksella, kahdella edellisellä kuntoutus oli paljon vaikeampaa, Binder sanoo.

– Olen aina nauttinut erityisen paljon kilpailemisesta Mugellossa, olin siellä ensi kertaa podiumilla Red Bullin Rookies Cupissa ja voitin myös Moto3-kisan siellä viime vuonna. Rata on aina ollut hyvä minulle, mutta nyt pääasia on testata käden kuntoa ja katsoa, miten hyvin sen kanssa pystyy menestymään.
 

 

Uusin numero