Aki Ajo Qatarin kisoista: Nyt on tarkasti analysoitava pyörien keräämää dataa


Moto2-luokassa tiimin kuljettajat ajoivat lähellä kärkeä, mutta Moto3-luokassa Ajo-tallin ainoa kuljettaja kaatui, ja kisapotentiaali jäi näkemättä.
Moto2-luokassa suomalaistiimiltä oli realistista odottaa jopa voittoa ja vähintäänkin palkintopallisijoitusta. Kisassa Ajon kuljettajakaksikko ohitti ruutulipun kymmenisen sekuntia kärkeä perässä.
-Meillä ei ollut huono alku Moto2-kauteen. Sijoittuminen viidenneksi ja kuudenneksi ovat tuloksia, joihin pitää olla tyytyväinen. Pyörän takarenkaan pitoa on saatava paremmaksi. Meidän on analysoitava, mikä on syynä ja oltava positiivinen tulevaisuuteen.
Moto3-luokassa Ajo Motorsportilla on nyt vain yksi kuljettaja, Brad Binderin nuorempi veli Darryn. Hänen kisansa keskeytyi kolariin kisan kolmannella kierroksella.
- Kaatuminen  oli harmillinen asia. Kuitenkin päällimmäisenä viikonlopusta jäi positiivisia juttuja. Darryn on kehittynyt koko ajan, vaikka vaikeuksiakin on ollut. Ensin viime marraskuussa loukkaantuminen esti harjoittelun ja sitten talvitesteissä huono sää hankaloitti testaamista. Nyt keskitymme Argentiinan Termas de Rio Hondo –radalla ajettavaan toiseen osakilpailuun.
 

Uusin numero