Aki Ajo on monessa mukana: suomalaistalli taistelee Moto2-luokassa myös Euroopan mestaruudesta

Tällä kaudella suurella todennäköisyydellä myös villin kortin MM-osakilpailun sivaltava Nagashima oli mainiossa iskussa Aragonin radalla Espanjassa ajetussa kauden toisessa EM-osakilpailuviikonvaihteessa.

Ajo Academy-tiimissä kilpaileva Nagashima ajoi eturivistä Aragonin ensimmäisessä kisassa toiseksi ja jälkimmäisessä kolmanneksi. Molempien erin voitot vei nimiinsä Steven Odendaal.

Toisessa erässä nähtiin myös draamaa, kun se jouduttiin keskeyttämään punaisin lipuin useamman kuljettajan rajujen kaatumisten seurauksena. Uusintastartti ajettiin kymmenen kierroksen mittaisena.

Nagashima nousi Aragonin podiumsijoitustensa ansiosta sarjassa kolmanneksi pistein 36. Kärjessä hääräävällä Odendaalilla on koossa 95 ja toisena majailevalla Alan Techerillä 72 pistettä. Techer kuittasi Aragonista kolmos- ja kakkossijat.

– Taistelin avauserässä rajusti kärkipaikasta, mutta muutamat virheet veivät mahdollisuuden voitolta. Kakkossija oli joka tapauksessa hyvä sijoitus. Toinen erä oli raskas: ohittaminen oli vaikeaa, joten Odendaal ja Techer pääsivät minusta hieman karkuun, Nagashima kertaa kisojen kulkua.

– Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen kahteen podiumsijoitukseen, sillä meillä oli vielä siksi paljon huonoa onnea sarjan avanneessa Valencian kisassa. Haluan kiittää tiimiäni siitä mahtavasta työstä, jonka he tekivät tämän viikonvaihteen aikana.

FIM CEV Repsol-sarjan merkeissä ajettava Moto2:n EM jatkuu 12. kesäkuuta Barcelonassa. Montmelon radalla ajetaan Aragonin tapaan kaksi kisaerää.