Aki Ajo innoissaan suomalaistallin Moto2-projektista: ”Uskomattomia kierrosaikoja!”

Syystäkin, sillä ranskalainen paluumuuttaja Johann Zarco on tehnyt todella hyvää ja vauhdikasta työtä suomalaistallin Kalex-pyörällä Jerezissä ja viimeksi Valenciassa ajetuissa testeissä.

Päättyneellä kaudella Moto2-luokan MM-pisteissä kuudenneksi sijoittunut Zarco oli nopein Jerezissä ja kakkonen Valenciassa espanjalaisen maailmanmestarin Easteve Rabatin välittömässä kannassa.

– Tämä on ollut erittäin hyvä startti uudelle Moto2-projektillemme. Nämä testipäivät ovat olleet tärkeitä myös siinä mielessä, että tiimin henkilökunta ja kuljettaja ovat oppineet tuntemaan toistensa työskentelytavat, Ajo alleviivaa.

”Nyt jo hyvä fiilis
ensi kaudesta”

Zarco, 24, on Ajolle tuttu kuljettaja jo kaudelta 2011, jolloin tämä saavutti Ajo Motorsportin väreissä silloisen 125-kuutioisten luokan MM-hopean Derbillä kilpaillessaan.

– Testien tulokset ovat olleet varsin hyviä. Johann on tehnyt erittäin tasaista työtä parantaen päivä päivältä ja ajamalla uskomattomia kierrosaikoja, hehkuttaa yleensä tyynenä tunnettu Ajo.

Samalla Ajo toppuuttelee kuitenkin tavoilleen uskollisena tilannetta.

– Meidän on jatkettava hyvää työntekoa, koska tämä on meille uusi projekti. Tosin meillä on jo nyt hyvä fiilis ensi kaudesta.

Ajo Motorportin osalta testikausi päättyi Valenciaan.

– Meillä on tilaisuus työskennellä lujasti talvitauolla palataksemme vieläkin paremmin valmistautuneina vuoden ensimmäisiin testeihin helmikuussa, linjaa tallipäällikkö.

Uusin numero