Ajon tiimin MM-kärki ajaa sormi murtuneena Britannian GP:ssä

Binderin oikean käden pikkusormessa todettiin murtuma sen jälkeen, kun hän oli kaatunut harmillisesti selvästä johtoasemasta viime sunnuntaina Brnon radalla Tshekissä.

Aki Ajon johtamassa Red Bull KTM-tiimissä silmäillään Silverstoneen silti ilman sen suurempaa huolta. Murtunut sormi teipataan yhteen nimettömän kanssa, eikä se haittaa kilvanajoa.

Tiivistempoisen GP-sarjan puitteissa on tapahtunut viime aikoina paljon loukkaantumisia, mutta onneksi pahemmilta vammoilta on säästytty.

Moto2-luokan nimimiehistä Tshekin GP:n aika-ajossa rajusti kaatunut Thomas Lüthi ja olkapäänsä alkuviikon harjoituksissa telonut Alex Rins ovat lähdössä toipilaina Silverstoneen. Ajo Motorsport johtaa myös motokakkosten MM-sarjaa hallitsevan mestarin Johann Zarcon voimin.

MotoGP-luokan osalta kysymysmerkkejä ovat puolestaan Ducatin Andrea Iannone ja Yamahan satelliittitiimin Bradley Smith.

Iannone muljautti polvensa Misanossa ajetuissa testeissä. Smith taasen koki kovia torstai-aamuna Oscherslebenissä kaaduttuaan Endurancen MM-sarjan päätöskisan ensimmäisessä harjoituksessa.

Yamahan YART-tiimin pomon Mandy Kainzin huolestuneet ensikommentit reisiluuvammasta osoittautuivat Smithin osalta onneksi virheellisiksi. Ensi kaudella KTM:lle siirtyvän Smithin luut säilyivät rytäkässä ehjinä.
 

Uusin numero