Ajon tiimin Darryn Binderille uran ensimmäinen podiumsijoitus Moto3:ssa

Darryn Binder ajoi uransa ensimmäisen podiumsijoituksen Moto3:ssa. Kuva: Red Bull KTM Ajo Motorsport
Fabio Quartararo ajoi voittoon Japanin osakilpailun Moto2:ssa. MM-sarjaa johtava Francesco Bagnaia pisti Quartararon tiukille, mutta hävisi lopulta vaivaiset 0,4 sekuntia. Kolmas oli Lorenzo Baldassarri.

Aki Ajon tiimin Miguel Oliveira oli neljäs, joten Bagnaian MM-johto kasvoi jo 48 pisteeseen. Ajo Motorsportin Brad Binder sijoittui kuudenneksi.

Ruudusta 28 kilpailuun startannut Niki Tuuli pystyi napsimaan muutaman sijan, mutta oli maalissa lopulta vasta 22:s.

Moto3:ssa Ajon tiimi sai aihetta juhlaan, kun Darryn Binder nappasi uransa ensimmäisen palkintokorokesijoituksen. Viidennestä ruudusta kisaan lähtenyt Binder nousi erittäin tasaisessa kilpailussa kolmanneksi. Voittoon ajoi Marco Bezzecchi ja toiseksi sijoittui Lorenzo Dalla Porta.

Teksti: Moottoriurheilu.tv