Ajon tiimikaveri hetken tajuttomana joukkokolarin jäljiltä – toipuu Silverstoneen

Rodrigo jäi makaamaan tajuttomana radan varteen, josta hänet siirrettiin ambulanssilla ratasairalaan ja sieltä edelleen jatkotutkimuksin Brnon sairaalaan.

– Minulle on tehty useita testejä ja kaikki on ok. Jouduin tosin viettämään yön sairaalassa tarkkailtavana sen vuoksi, että olin ollut kolarin jälkeen tajuttomana kaksi minuuttia, Rodrigo viestittää Facebookin välityksellä.

Rodrigo kiittää Clinica Mobilen henkilökuntaa, sekä kaikkia tahoja kannustavista viesteistä ja pyytää samalla kilpakumppaneiltaan anteeksi tapahtunutta.

– Se oli paha kaatuminen menetettyäni pyöräni hallinnan. Olen pahoillani, Rodrigo lähettää terveisensä rytäkässä mukanaolleille italialaisille Lorenzo Dalla Portalle ja Andrea Locatellille, sekä japanilaiselle Hiroki Onolle.

Rodrigo vahvistaa samalla, että hän on mukana vajaan kahden viikon kuluttua Silverstonessa ajettavassa kauden 12. MM-osakilpailussa.

MotoGP-luokassa Suzukin tehdastallissa kilpailevan espanjalaisen Aleix Espargaron perustaman RBA Racing-tiimin kuljettajat ovat kokeneet kovia takaiskuja tällä kaudella.

KTM-pyörillä ajavan tiimin kolmas kuljettaja, espanjalainen Ana Carrasco toipuu parhaillaan olkapääleikkauksesta ja hän on ollut sivussa kahdesta viimeisestä GP:stä.

Espanjalainen Isaac Vinales on tuurannut Carrascoa Indianapolisissa ja Brnossa.

Uusin numero